УЕБ ДИЗАЙН

Притежаването на уеб сайт отдавна не е модна тенденция а необходимост.

С него вие може да направите реклама на вашата фирма или някой продукт който произвеждате и по този начин имате възможност да ви видят милиони хора по целия свят. Ние предлагаме изработка на Уеб сайт по ваше желание. От вас се иска само да се свържете с нас и ние ще ви консултираме безплатно, ще се съобразим с вашите желания и ще изработим уеб сайт с отлично качество на изгодна цена. Предлагаме на вашето внимание някои от последните ни проекти:

След изработката можем да хостнем сайтът Ви при нас, при което адресът Ви ще е от вида : вашето_име.tsetso.net, като това хостване ще ви е безплатно за първата година. Оовен това като наши клиенти ще имате и безплатен e_mail . Може да регистрираме ваш домейн при което адресът Ви ще е от вида www.вашето_име.com


ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ

Вие имате фирма и искате :

  • Да сте наясно с всички критични за Вашият бизнес или собственност събития
  • Да решите голяма част от проблемите с персонала
  • Да облекчите и направите по ефективна работата на охраната

В дома ви:

  • Да може да намали вероятността от кражба
  • Ако все пак влезе крадец, вероятността от това крадците да бъдат идентифицирани да е голяма
  • Това може да доведе до по-твърди последици за тяхните действия.

Ако искате да имате непрекъснат поглед на вашият бизнес или дом където и да се намирате. Свържете се с нас и ние ще ви консултираме и ще изградим най-оптималната система за видео наблюдение за вас.

ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ

ИЗГРАЖДАНЕ НА WIRELESS И LAN МРЕЖИ

ИЗГРАЖДАНЕ НА WIRELESS И LAN МРЕЖИ

Необходим бърз и високоскоростен Интернет

като при това не искате да използвате кабели , тогава имате възможност да използвате съвременни технологии за достъп до Интернет по безжичен път. Свържете се с нас и ако имате компютри и искате да ги свържете в мрежа или пък имате хотел и искате клиентите Ви да имат Интернет. Ние ще ви помогнем!


ПОДДРЪЖКА И СЕРВИЗ

Имате проблем с компютъра си.

Или пък сте голяма фирма и имате нужда някой да се грижи за сигурността и безопасността на компютрите ви. Тогава се свържете с нас и ние ще имаме грижата за останалото . По този начин Вие си гарантирате постоянната и безупречна работа на компютрите в офиса или дома.

ПОДДРЪЖКА И СЕРВИЗ